IMG 7910 640x480-BorderMaker

De inschrijving voor de Paaspolderloop op maandag 6 april is nu al mogelijk.

En vooraf inschrijven via www.paaspolderloop.nl is niet alleen goedkoper, maar maakt het ook makkelijker voor de organisatie.

Er wordt inmiddels alweer hard gewerkt door het organisatiecomité om weer voor een mooie loop te zorgen. Onlangs is het nieuwe sponsorcontract met de Rabobank ondertekend. De Paaspolderloop is blij met de trouwe steun van de bank. Bij de andere sponsors komt het organisatiecomité binnenkort langs.

Traditiegetrouw is er op Tweede Paasdag weer de run achter de Paashaas voor de allerkleinsten en verder als afstanden de 2, de 5 en 10 kilometer. En natuurlijk staat er een prachtige wandeltocht over 10 km op het programma. Onderweg is een pleisterplaats waar koffie en thee wordt geschonken.

De Paashaasloop over 250 meter start om 10.00 uur. Een kwartier later is de start van de 2 kilometer. De 5-kilometerlopers worden om 10.45 uur weggeschoten, die van de 10 km om 11.30 uur. Wandelaars kunnen direct na inschrijving al vanaf 9.15 uur op pad. Bij terugkeer kunnen ze dan mooi nog een kijkje nemen bij de hardlopers.

Het paaspolderloopcomité