IMG 7101aa BorderMaker

Maandagavond werd de algemene ledenvergadering van voetbalvereniging Nieuwe Niedorp gehouden in de kantine op het sportcomplex van de vereniging.

Het was niet zomaar een ledenvergadering, want naast de vaste agendapunten werd er ook afscheid genomen van een groot aantal bestuursleden. De vereniging, die een aantal jaren geleden in zwaar weer verkeerde, heeft een tijdelijk bestuur gehad, die alles weer netjes op de rit heeft gezet. Op deze vergadering werd het stokje overgegeven aan het nieuwe bestuur, dat door de inzet van Jeroen de Wolf tot stand is gekomen.

IMG 7095aa BorderMaker

De vereniging kijkt vooruit en is blij weer te kunnen aantreden in het nieuwe seizoen tegen de buurdorpen Aartswoud en Winkel. Naast de zes nieuwe bestuursleden zijn er ook zevenentwintig nieuwe commissieleden bijgekomen, die op vele manieren een steentje gaan bijdragen aan de vereniging.

IMG 7096aa BorderMaker

Uit handen van de scheidende voorzitter R, Wiedijk, kreeg de nieuwe voorzitter S. Sanders de voorzittershamer uitgereikt en vanaf heden kan zijn taak dan ook beginnen. Natuurlijk werden de aftredende bestuursleden nog even in het zonnetje gezet voor hun verrichte werkzaamheden.

De aftredende bestuursleden: R. Wiedijk, D. Koster, J. van der Molen, Th. Broersen. T. Dekkers en M. Lensen.

De nieuwe bestuursleden: S. Sanders, J. de Wolf, S. Korff, E. Hamelink, P. Borsje, R. Scholte en M. Veenstra.

R. Lindhout was in het oude bestuur actief en zal zich ook weer in het nieuwe bestuur gaan inzetten.

IMG 7099aa BorderMaker