time bandits 020 640x480-BorderMaker

Wij duiken net als de voorgaande jaren, zes weken lang dagelijks in het zeer grote foto-archief van PeWi's Nieuwspagina en blikken dan even terug met een oud bericht.

Muziek-manager Loes Munster de Jongh zorgde in 2007 dat de wereldberoemde band The Time Bandits weer een keer kon optreden in onze omgeving. Reeds eerder was de band te zien in de Mauritsbar in Nieuwe Niedorp en op het Tentfeest in Winkel.

In 2007 speelde de band de sterren van de hemel in het toenmalige café 't Oostend, dat in de jaren tachtig The Place to be was, vooral op de vrijdagavond was het stampvoll tijdens de disco-avonden.

Het aanwezige publiek danste volop en zong de longen uit het lijf op de tonen van o.a. I'm Specialized In You en Listen to the man with the golden voice.

Ondergetekende heeft in december 2012, The Time bandits nog live zien spelen, het klonk als een klok, het zou daarom mooi zijn als de band nog eens komt optreden in deze regio.

 

Update:

(Er werd in juli van dit jaar een poging gedaan, om zanger Alides te laten optreden in Dorpshuis Prins Maurits in Nieuwe Niedorp, maar door een zware keelontsteking van Harry Slinger van Drukwerk ging de hele avond niet door, want beide heren zouden er een geweldig feest van gaan maken.

Misschien komt er nog een herkansing.