IMG 2478 BorderMaker

HALLOWEEN-ZWEMMEN

Op vrijdag 29 oktober organiseert het team van De Wirg tussen 19.00 en 21.00 uur Halloween-zwemmen. Een gezellige disco-avond met hier en daar een griezelig tintje. Heb je een A-diploma en ben je maximaal 15 jaar oud, dan ben je van harte welkom om in ons “bloederige” zwembad te komen zwemmen.

DISCO-ZWEMMEN

Op vrijdag 26 november en vrijdag 17 december organiseren we weer discozwemmen! Zet deze data alvast maar in je agenda! Ook hiervoor geldt dat je minimaal je A-diploma moet hebben en maximaal 15 jaar oud mag zijn.

ZEEMEERMIN-ZWEMMEN

Op zaterdag 23 oktober zijn we gestart met de zeemeerminlessen. Wat was het leuk! Wil je ook leren zwemmen als een zeemeermin/man? Er zijn nog een paar plekjes vrij! Dus ben jij minimaal 7 jaar oud OF ben je jonger maar heb je zwemdiploma B, je kunt wekelijks instromen bij de lessen zeemeerminzwemmen. Meer informatie of opgeven kan bij de receptie van het zwembad.

KERSTVAKANTIE

Het zwembad is gesloten voor alle activiteiten van vrijdag 24 december 2021 tot en met zaterdag 1 januari 2022. Op maandag 3 januari 2022 beginnen alle activiteiten weer voor jong en oud maar eerst is er natuurlijk …..

De NIEUWJAARS-DUIK

We starten het jaar 2022 op zondag 2 januari 2022 om 13.00 uur met een frisse duik bij onze buren in het Natuurbad, waarna je aansluitend weer lekker kan doorwarmen in het binnenbad waar tussen 13.00 en 15.00 uur een spelletjesmiddag wordt georganiseerd.

COMMUNICATIE

Check de website www.zwembaddewirg.nl (helemaal onderaan of onder contact) en geef je op door je, naam, achternaam en emailadres in te voeren. Wij kunnen dan op een simpele manier nieuwsberichten delen, leswijzigingen, programma’s of andere bijzonderheden mailen.

Wij hopen dat veel mensen deze moeite willen nemen!

Namens het hele team van Zwembad De Wirg heel veel zwemplezier.